Вместо Честит празник, „Труд“ съобщава, че над една трета (37%) от мениджърите в България са жени. За страните от ЕС средният дял на дамите в управлението е 33%.

Софтуерната компания „Вайънт“ става технологичен партньор на германския авиопревозвач Lufthansa. Българската фирма ще доставя програмата Pricing Cache, която е предназначена за търсене на самолетни билети. До момента Lufthansa и туроператорите, които използват авиокомпанията, разчитаха на програмата Amadeus, която е на лидер на този софтуерен пазар, пише „Капитал Дейли„.
Телерик – компанията, която прави повече за обучението на ИТ специалисти, от държавата, продължава международната експанзия. Тя купи датската EQATEC. Фирмата от Копенхаген е създател на междуплатформеното решение за анализ на приложения EQATEC Analytics, пише отново „Капитал Дейли“. Преди това към групата се присъединиха щатския разработчик NimblePros, германската Vanatec, американската ArtOfTest и американският разработчик на решения за електронна търговия Mallsoft.
Токът расте по-бързо от инфлацията, съобщава 24 часа“.

Всички вестници отбелязват старта на Google Street View у нас. Новата услуга тепърва ще дава храна на медиите, включително с примери като този:

Google означи сградата на НДК, където са Континентал Плаза и БТВ като Зоопарк. Лицата на много места не са скрити.