Достъпът до сайта е възможен след регистрация и, в някои случаи – заплащане на абонамент, освен по време на промоции.

Обособени са две нива за достъп до онлайн съдържанието:

Старт: Потребителят решава каква сума за заплати за период от три месеца. Осигурява достъп до онлайн съдържанието, но не и до дигиталните издания. Абонаментът се предплаща. Изисква се регистрация. Може да се избере данните от профила да бъдат направени видими за останалите потребители. Взаимодействието с тях е основно чрез коментарите.

Автор: Потребителят получава достъп до онлайн съдържанието и дигиталните издания “Специален доклад” за период от 12 месеца. Този достъп се активира след одобряване на най-малко една публикация, предназначена за публикуване на www.economix.bg. Препоръчителен минимален обем – 200 думи. Съгласно условията, се приема, че сте предоставили неизключителни права за публикуване. Публикацията следва да не е написана специално за други издание, да не нарушава чужди авторски права или да е плагиатство. Тя трябва да представя вярно и честно избрания проблем. Не се приемат публикации с рекламен елемент, с проблемна аргументация и извън тематиката на сайта.

Моля, обърнете внимание, че на този етап не предлагаме автоматично подновяване. Това означава, че няма риск посочената сума да бъде удържана автоматично от вашата карта при изтичане на срока. Но също така е възможно да не получите напомнящ имейл за изтичане на пробния период.

Не се начисляват такси за обработка на поръчката, но е възможно вашата банка или друга платежна институция да удържа такси върху преводите, които са за Ваша сметка.

Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите правила, условия за платени услуги, политиката за защита на личните данни, както и да не нарушавате приложимото законодателство и правата на трети лица.

Както във всяка общност, правилата и уважението към членовете и към авторите са важни.
Ето защо, потребителите на този сайт следва да се въздържат от:
– използване на фалшиви имена и имейл адреси, както и да се представят за други лица;
– плагиатство и копиране на съдържание без позоваване и без разрешение и/или в нарушение на ЗАПСП;
– неоторизирана промяна на съдържание;
– разпространение на невярна информация чрез този сайт;
– опити за прекъсване на операциите или да се попречи по друг начин на функционирането на сайта;
– обиди, клевети и други прояви, които не съответстват на добрите нрави.

Коментарите са затворени.