Предстоящ семинар

Минали събития

Обучения по ЗМИП

Важно: Събитията се провеждат при най-малко 10 записани участника


Някои пояснения

Цените са крайни. ДДС не се начислява.

Цената включва: Достъп до лекции, материали за писане, кафе-паузи, сертификат.

За двама или трима регистрирани получавате 10% отстъпка с код TWO.

Кодовете за отстъпка се добавят на страницата за checkout (червен бутон).

Плащането се извършва само чрез банков трансфер по сметка на организатора Медийна лаборатория ЕООД (Банка ДСК, BG80STSA93000025197310). Заявени, но незаплатени места до 24 часа преди събитието не гарантират участие. Когато плащането е наредено в деня преди събитието, е необходимо да се представи документ, доказващ превода.

Формата за регистрация служи за администриране на заявките. Не се извършва  плащане чрез сайта. Корекции на заявки са допустими през профила на лицето или чрез уведомяване на организатора. Корекция на брой заявени места е допустима, ако има свободни места или (при намаляване на броя) – до 14, респ. три дни преди събитието (виж Правилата).

След плащането, не по-късно от  три дни преди събитието ще получите код за достъп и указания.

Презентации, когато са били предоставени от лекторите, винаги се изпращат на имейлите на участниците до 1 работен ден след събитието. Ако не сте получили презентация или друг имейл от нас, моля, проверете в спам папката, преди да се обадите.

Всички фактури на хартиен носител са на разположение по време на събитието.

Организаторът не събира лични данни за физически лица-участници, освен когато заявката е от името на физическо лице, когато лицето желае предварително отпечатване на сертификат или когато се представя имейл адрес, чрез който може да се идентифицира лицето. В този случай лицата ще бъдат помолени да се запознаят с уведомление за обработване на личните данни по време на събитието.

За повече информация се запознайте с нашите правила и политиката за защита на лични данни.

При затруднения с попълването на заявка за регистрация или ако искате да поправите грешки в нея, моля, пишете на office @ economix.bg

Коментарите са затворени.