ел търговия

Представяме лекторите на Възможности и проблеми на електронната търговия, което ще се проведе на 19 март, от 10:00 часа. Събитието е със задължителна предварителна регистрация.

Жанет Найденова

Жанет Найденова e собственик на JNN Консулт ЕООД, първата маркетинг консултантска агенция, специализирана в областта на технологиите, Интернет и интегрирания маркетинг, маркетинг агенцията на Gartner за България. Притежава над 30 годишен професионален опит в областта на ИТ и маркетинга, 8 от които – в световна FORTUNE 500 компания, достигайки позиция маркетинг директор за Европа, Африка и Близкия Изток.

Жанет Найденова е маркетинг консултант на SEED (Southeast Europe Enterprise Development) – донорска организация на IFC (International Funds Corporation) към Световната банка, спечелил наградата “Най-добър консултант за Югоизточна Европа”, ICT маркетинг експерт на ЕС . Тя е първият преподавател по Интернет маркетинг в СУ, магистърска програма по е-бизнес, първият сертифициран Магистър по Guerrilla Marketing в света, сертифициран през Интернет, водещ програми за обучения по Интернет и Guerrilla Marketing, издател на множество ‘White Papers” в областта на технологиите, член е на Българска Асоциация по Маркетинг, съучредител на Асоциация на малките и средните предприятия България, Председател на Управителния съвет на Българска Уеб Асоциация в периода 2006-2007 г. и Председател на УС на “Интерактив Адвъртайзинг Бюро България” (IAB България) в периода 2009-2014 г., понастоящем съучредител и Председател на Управителния съвет на Българска Е-комерс Асоциация.

 

Яница Димитрова

Яница Димитрова e част от екипа на Еконт.  Завършва висшето си образование в СА Д.А.Ценов, Свищов, катедра Мениджмънт и Маркетинг. След обучението по  „Маркетинг“, посещава допълнителни курсове по Електронна търговия, както и Дигитален маркетинг.
Работила е в сферата на онлайн търговията и e-commerce платформи. Отговаря за екип Развитие на електронна търговия в Еконт. Работата на екипа е пряко свързана с развитието на две платформи.

 

 

 

 

 

 

 

Христо Копаранов

Адвокат Копаранов е партньор в “Попов, Арнаудов и партньори”. Ръководи и координира практиката на кантората в областта на Защита на конкуренцията, Потребителско право, дейност на регулирани пазари. Има дългогодишен  опит в търговско право, защита на конкуренцията и потребителите, сливания и придобивания, ТМТ, авторско право, електронно управление. Дългогодишен опит в Комисия за защита на конкуренцията и Комисия за регулиране на съобщенията. Той е завършил право в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, София и е член на Софийската адвокатска колегия от 2010 г. Арбитър в Постоянен арбитражен съд към Германо-Българска индустриално-търговска камара от 2017 г. Член на работната група, изготвила проекта на действащия Закон за защита на конкуренцията. Консултира търговската дейност на клиентите с оглед осигуряване на съвместимост с регулациите за защитата на конкуренцията и потребителите, както и спазване на регулаторни изисквания за съответните пазари.

 

 

 

Христо Петров

Христо Петров е финансов експерт и управител на счетоводна къща “Golden Vision”. Христо ръководи екип от счетоводители, които са наясно с Ebay, Amazon, Emag, Etsy, Shopify, Google Ads, Upwork, Freelancer.com, Fiverr, и др. Екипът на Голдън вижън е защитавал предприемачи и онлайн търговци при стотици проверки и се гордее, че няма нито една глоба. Той ще сподели информация, възможности и проблеми в бранша от погледа на близо 14 г. опит.

Той е основeн лектор на почти всички обучения за счетоводство на онлайн бизнеси.